Jag anlitade en städfirma i Vallentuna när vi fick barn och det är bland det bästa jag har gjort. Jag kontaktade en Framgångsrik städfirma vallentuna och fick bra intryck direkt. De var öppna med att det är jag som kund som bestämmer hur mycket jag vill ha städat och att jag kan ändra beställningen i stort sett hur jag vill. Vissa perioder har vi haft en totalstädning av huset och de har gjort i stort sett allt medan i lugnare perioder så har vi valt att de bara städar vissa rum. Det frigör så mycket tid.

Varför städfirma i Vallentuna?

Som sagt så testade vi en städfirma i Vallentuna när vi fick barn och när de var små. Vi har barn i åldern mellan 1 och 6 och då ville vi kunna fokusera på att vara med dem istället för att städa. Det är ganska många timmar man lägger på städning varje vecka och vi har precis börjat att jobba fulltid båda två igen och då finns det inte så mycket tid över till att bara vara med barnen och för att kunna få i alla fall lite mer tid så har vi valt att prioritera bort städningen och få någon annan att göra det.

Olika priser hos olika firmor

Vi var båda två lite osäkra på om det skulle kännas okej att någon annan kom hem till oss och städade bort vår smuts. Dels för att det skulle kunna vara olustigt att någon kom hem och kollade på vårt hem och dels för att det känns så otroligt priviligierat att låta någon annan ta hand om vår skit. Vi har kommit fram till att det är bra för alla parter dock så länge det är en seriös firma som betalar sina anställda bra och har bra villkor.