Tänk att få hemstädning i Stockholm. Tänk att komma hem när det luktar fräscht och alla bänkar och golv är skinande rena. Visst är det härligt med ett nystädat hem? Men samtidigt är det så fruktansvärt tråkigt att städa, eller hur? Har du tänkt på att det finns de som gör framgångsrik hemstädning Stockholm för dig? För en rimlig penning kan du komma hem från jobbet på fredagseftermiddagen och slänga dig ner i den nyligen dammsugna soffan med ett glas vin och bara njuta! Och inte behöver du ha dåligt samvete för att du inte har städat!

Stressigt liv

Stressen idag gör att många mår dåligt. Efter en hel arbetsdag är man trött men man har ändå fullt upp att göra. Är det inte inköp och matlagning så är det tvätt och städning. Dessutom ska man ju ha tid att träna! Och att träffa kompisar! Man kanske också har en bok som ligger och väntar på nattygsbordet och som man gärna vill läsa. Varför då inte sortera bort den tråkiga städningen? Låt någon annan sköta hemstädningen. Någon i Stockholm som är professionell och som städar både bättre och effektivare än vad du gör. Visst låter det härligt?

Ekonomiskt med hemstädning i Stockholm

Idag är det många som har ekonomiska möjligheter att anlita firmor till att hemstäda för dem. Det var tidigare bara förunnat de mer välbärgade. Men tack vare rutavdraget får nu många fler denna möjlighet. Avdraget för RUT fungerar som så att utföraren, alltså företaget du anlitar, gör ett avdrag på arbetskostnaden för hemstädningen på din faktura. Du får som mest ett avdrag på 50 procent och totalt får rutavdraget och ditt eventuella rotavdrag sammanlagt uppgå till max 75.000 kronor per år. Du får sedan ett kontrollbevis hemskickat från Skatteverket och du ser också avdraget senare på din deklaration. Så anlita hemstädning och njut av livet!