Hur mycket du i Danderyd får betala för en städfirma beror till stor del på vilken städhjälp du efterfrågar. Att sätta ett exakt pris för städhjälp är därför omöjligt, men möjligt att uppskatta. Ett timpris på mellan 200 och 300 kronor får du räkna med när du anlitar en städfirma i Danderyd. Om du anlitar en städfirma för att utföra flyttstädning får du räkna med en kostnad mellan 1500 och 4000 kronor, beroende på hur stor bostad du har.

Timpris/fastpris och RUT-avdrag

En viktig aspekt att titta på när man ser över priset för en Revolutionerande städfirma danderyd är hur priset räknas ut. Många städfirmor fakturerar ett timpris, framförallt om det gäller löpande städning. I vissa fall kan man bestämma i förväg hur många timmar som städfirman ska städa varje gång. När det handlar om större städprojekt och flyttstädning kan du i vissa fall få ett fast pris, förutsatt att städfirman kan räkna ut omfattningen av städningen i förhand. Du som köper städtjänster har även möjligheten att utnyttja RUT-avdraget, vilket ger dig ett avdrag på 50 % av arbetskostnaden. De flesta städföretag räknar själva bort RUT-avdraget när du får en faktura, så det är inget du behöver tänka på.

Städfirma Danderyd utför olika städtjänster

Vad för städtjänst du efterfrågar påverkar självklart vilket pris du behöver betala till din städfirma i Danderyd. Hemstädning bokas ofta för en tid framöver och kan därför vara lite billigare än annan städhjälp. Flyttstädning är ett något större arbete, och genomförs dessutom bara en gång. Därmed kan en städfirma ta ut något mer för ett sådant städjobb. Priserna mellan olika städfirmor i Danderyd varierar otroligt mycket. För att få en tydlig prisbild och hitta en prisvärd städfirma är det bäst att ta in ett gäng offerter. Ge alla städfirmor samma underlag för att få så rättvisande offerter som möjligt.