Söker du efter någon som kan förse dig med teknisk förvaltning i Stockholm? Teknisk förvaltning innebär i det stora hela att de säkerställer att din fastighet fungerar precis som det ska; det är företag som mer än gärna förser dig med denna hjälp. Fuktutredningar, att hålla kontakt med försäkringsbolag, tillhandahålla snöskottning eller att hålla tyglarna vid ett renoveringsprojekt. Detta är företaget som hjälper dig.

Välj teknisk förvaltning i Stockholm

Önskar du underlätta för er styrelse i er förening är det hit du ska vända dig för att få hjälp med teknisk förvaltning. Med många års erfarenhet inom detta område är detta ett företag som kan erbjuda dig mycket god hjälp när det kommer till att genomföra kontinuerliga underhållsbesiktningar, underhållsarbeten, ärenden kopplade till försäkring och mycket mer. Den ena kunden är inte den andra lik och därmed anpassar detta företag sina tjänster efter dina behov och du slipper överösas med tjänster. Välj att anlita företaget som utför en effektiv teknisk förvaltning Stockholm för att överlåta delar av ansvaret som en styrelse har till någon annan. Företaget sätter sig in i din fastighet och skapar sig goda kunskaper för att kunna hjälpa dig på absolut bästa möjliga sätt.

Allt inom teknisk förvaltning

Inom teknisk förvaltning finner vi ett flertal olika områden från underhållsarbeten till att utföra besiktningar, i huvudsak innebär det att se till att din fastighet fungerar på ett korrekt sätt och utan bekymmer. Detta företag kan hjälpa till vid ombyggnad- och renoveringsprojekt av mindre slag som de ansvarar för och företräder er som förening samt sköter de juridiska delarna. De kan även skapa en underhållsplan i samråd med dig för din fastighet. Företaget arbetar på jour och därmed kan du vara säker på att du kan få hjälp när som helst under dygnets alla timmar. De kan utföra fuktmätningar, skadeutredningar, de kan ansvara för kontakten med försäkringsbolag och de erbjuder ett flertal tilläggstjänster så som snöskottning och markskötsel och mycket mer. Detta är ett företag som förser dig med teknisk förvaltning inom samtliga områden som detta innebär.